Posted by richardgatarski on okt 27, 2011
20111028/09:00 Wordfeud i skolan

20111028/09:00 Wordfeud i skolan

UPDATE: Nu finns inspelningen av avsnitt 002-Wordfeud ute, med länkar!

Fredagen den 28 oktober, äntligen dags för det andra avsnittet. Då tar vi framförallt upp Wordfeud. @Patriciadiaz har testat, och tänker göra det igen! :) Även Max Entin har prövat på wordfeudpedagogik, men ”svårt att bygga lektion på det”. Kolla in hans talande illustration i Pedagogstockholm!

Dessutom får vi erfarenheter från forskningsfronten och diskuterar vad som egentligen händer med hjärnan när man spelar (mycket). Det blir också en antydan om vad kommande avsnitt tar upp.

Med i nya studion (inne på Tullhus 3 i Stockholm) denna gång är värden Richard Gatarski samt gästerna Patricia Diaz och Anne-Marie Körling. Med per distans kommer Mats Larsnäs (@larmats) att vara. Åtminstone Malin Ströman (@malinstroman) och Max Entin (@maxentin) har sagt att dom tänker kolla twitterflödet #spelbildning.

Häääng på!

ps Stort tack till Carolin Andersson (@sfilararen) som tipsade om @patriciadiaz när jag frågade efter lärare som använt Wordfeud. ds

Post a Comment

Comments are closed.